Defra публикува в сайта си използването на енергия

ggggg


Британското министерство на околната среда, храните и селските въпроси (Defra) стана най-новата правителствена служба на Острова, която публикува онлайн и в реално време данните за използването на енергия във ведомството.

Данните за това колко енергия се използва от министерството в даден момент и информация за използването на енергия през последните 24 часа вече могат да бъдат намерени на интернет страницата на Defra. Пак там мое да се провери и цената на електрическата енергия и обемът на емисиите на въглероден двуокис.

С текст и графики на сайта на британското ведомство се представят данните за потреблението на енергия и генерираните вредни емисии

Ценните данни за енергийни характеристики на министерството ще допринесат за повишаване на осведомеността сред персонала на Defra и ще ни дадат допълнителен стимул да намалим потреблението на енергия,“ заяви службата.

Всички държавни служби На Острова са поели ангажимент за предоставяне на подобна информация. Министерството на вътрешните работи и Министерството на енергетиката и изменението на климата станаха първите, които започнаха да предлагат подобна информация в реално време през юни.

Коментирайки въпросните мерки по-рано през годината, държавният секретар по енергетиката и климатичните промени, Крис Хюун заяви, че правителството трябва да дава пример, ако „очаква [и] бизнесът и домовете из страната да последват този пример“.

Коментари

Напиши коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
*