BMW представи Mini Scooter E

BMW представи своя Mini Scooter E, един изцяло електрически концептуален модел превозно средство, който се очаква да направи своя дебют на автомобилното изложение в Париж идната седмица.

Немският автомобилен производител очевидно е решил да направи предварителен преглед на превозното средство по време на Седмицата на модата в Лондон, използвайки модела Агнес Дейн да направи представянето.

Както може да се очаква, скутерът е изцяло електрически, презареждаем, с бордови кабел, който може да бъде включен директно в стандартен контакт в дома.

BMW също така е включила някои „джиджани” хай-тек елементи в компактния скутер.

Така например скутерът има затворена докинг станция за смарт-телефон. Вместо с ключ, собствениците отключват своя Mini Scooter E, като поставят своя смартфон в докинг-станцията. След като моторът бъде включен, смарт телефонът – интегриран със софтуер на BMW – започва да действа като устройство GPS навигация, музикален плеър, както и „хендсфри” телефон.

Чудатостите не свършват дотук. GPS софтуерът на BMW предупреждава водачите за наблизо намиращите се други шофьори на Mini Scooter E и дори автоматично светва с фаровете на скутера, когато се случи среща с друг Mini Scooter E на пътя.

Ще има общо три версии на Mini Scooter E, всички включващи ретро кръгли уреди за измерване на скоростта и други ретро елементи.

Коментари

Напиши коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
*