Ford стартира образователен сайт за електромобилите и хибридите

Ford създаде и пусна в кибер-пространството нов уеб сайт, за да образова хората по въпросите на електрическите превозни средства по приятен и интерактивен начин.

Сайтът е създаден да информира посетителите за разликите между хибрид, презареждаем хибрид и чисто електрически автомобил.

Използвайки видео клипове и диаграми, уеб сайтът показва как работят бензиновият двигател, хибридът, пезареждаемият хибрид, електрическят автомобил с батерия. Сайтът позволява на посетителите да направят своите собствени заключения за това кое превозно средство е най-подходящо за тях. Сайтът предлага и връзки към други сайтове, като например EcoBoost и MyFord Touch, които предлагат допълнителна информация за превозните средства на Ford и съпътстващи услуги.

„Искаме нашите клиенти да бъдат информирани и образовани, – казва Нанси Джоя, директор на глобалното звно за електромобили във Ford. – Повечето от нашите клиенти се са свикнали с традиционните бензинови двигатели на колите си, така че тази технология е нещо ново за тях. Този сайт им дава средства да се запознаят с нашите електрифицирани превозни средства посредством ресурсите, които са най-удобни – текст, графики, таблици с факти, видео или комбинация от всички тези материали.”

1 коментар

Напиши коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
*