Бизнес с рециклирани телефони в помощ на Хаити

Всички приходи от програмата "Телефони за Хаити" на ReCellular ще отидат направо в Американския Червен кръс
Всички приходи от дарения по програмата "Телефони за Хаити" на ReCellular ще отидат направо в Американския Червен кръст

Разрушителното земетресение в Хаити, отнело живота на стотици хиляди хора, разтревожи целия свят. Мнозина вече са помогнали с каквото могат, благодарение на различни инициативи. Вече е достъпна още една възможност за съпричастните към трагедията на хаитяните.

Компанията ReCellular стартира програма за подпомагане на жертвите от земетресението в Хаити. Всички приходи от „Телефони за Хаити“ ще отидат направо в Американския Червен кръст, който подпомага процеса на възстановяване на острова.

За хората, които имат излишен мобилен телефон, инициативата е чудесен начин да направят дарение, като така помогнат на изпадналите в беда хаитяни и същевременно се отърват от излишния електронен боклук.

ReCellular подновява дарените телефони и след това ги продава в развиващите се страни. Някои модели като BlackBerry или iPhones могат да допринесат с до $100 за Червения кръст, респ. за бедстващите в Хаити.

ReCellular приема също стари зарядни устройства, батерии и други аксесоари. Освобождаването от стария телефон е напълно безплатно за дарителите.

Коментари

Напиши коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
*