БСК организира бизнес срещи на изложението за енергетика и околна среда в Истанбул

Форумът е насочен към български фирми, които търсят международни партньорства
Инициатива на БСК и EEN дава шанс на български фирми да установят международни партньорства

Българска стопанска камара съвместно с европейската мрежа за подкрепа на МСП “Enterprise Europe Network” организира двустранни бизнес срещи в областта на енергетиката и околната среда. Срещите ще се проведат на 16 юни в рамките на Международното изложение за енергетика и околна среда в Истанбул Експо Център.

Инициативата на БСК и EEN цели да създаде международни партньорства в областта на енергетиката и околната среда. Насочена е към фирми и организации от секторите: оборудване за производство на електроенергия и пара, оборудване за производство на възобновяема енергия, системи за пренос на енергия, технологии за опазване на околната среда и др.

Желаещите да участват трябва да се регистрират на интернет страницата на събитието. Списъкът с регистрираните участници ще бъде на разположение през цялото време на уеб страницата. След изтичане на срока за регистрация фирмите, изявили желание за участие, ще бъдат уведомени за възможностите за планиране на графици за двустранни срещи.

Форумът ще протече в две части – сутрешна (10:00-12:00 ч.) и следобедна сесия (13:40-16:40) в зала 11 на експото, като участниците могат да се регистрират и за двете сесии.  Окончателният график на двустранните срещи ще бъде публикуван на 7 юни и изпратен на всеки регистриран участник на електронната му поща.  Участието във форума е безплатно.

Коментари

Напиши коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
*