Frendzy – идеалният семеен ван?

Отвътре електрическият автомобил Frendzy разполага с перфектна свързаност, както предполага и името му, подобно на социална мрежа

Осъзнавайки, че времето за работа и за семейството винаги се застъпват, Renault обяви планове за електрически, компактен ван, който се превръща в семейна кола. Моделът ще бъде показан на изложението във Франкфурт.

Отвътре електрическият автомобил Frendzy разполага с перфектна свързаност, както предполага и името му, подобно на социална мрежа

Концепцията съчетава предимствата на товарна кола с комфортен интериор, който е подходящ за лична употреба. Плъзгаща се врата отзад и стандартна отпред придават на модела вид като на Ford C-Max с елементи на Honda Element, пише CNET News.

Предната пътническа седалка и двете задни могат да се повдигат, така че да осигурят място за багаж, а покривът се разтяга с цел да се поберат обемни предмети. Подът е магнитен и не позволява на предметите да се местят.

Отвътре електрическият автомобил Frendzy разполага с перфектна свързаност, както предполага и името му, подобно на социална мрежа. BlackBerry таблет е свързан с командното табло. Сензорите на вратите са снабдени с RFID и автоматично определят маршрут, на база на зададен адрес.

В прозореца на плъзгащата се врата има вграден 37-инчов дисплей, който може да се използва за реклами, промоции и други съобщения. Когато Frendzy се използва като семеен автомобил, децата могат да играят с таблетите, които се изваждат от задната страна на седалката на водача.

Коментари

Напиши коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
*