Най-големите соларни производители идват в Пловдив

Тази есен панаирът ще се проведе под мотото „Нов живот. Нови технологии“, като акцентът ще бъде зелената енергия

Официални представители на най-големите производители на соларни панели в света пристигат у нас в дните на Пловдивския панаир. Suntech Power и CSUN ще бъдат представени в 2 зони на изложението, съобщи българският им партньор – Greentech Engineering Solutions (GES).

Тази есен панаирът ще се проведе под мотото „Нов живот. Нови технологии“, като акцентът ще бъде зелената енергия

GES ще представи и възможности за покривни конструкции и фотоволтаични системи, които се считат за най-приложимото решение за индустриални и обществени сгради от гледна точка на устойчиво развитие и намаляване на разходи за електроенергия.

GES ще участва за първи път на тазгодишното издание на Пловдивския панаир в секцията, посветена на енергетика и екология – ЕНЕКО. Компанията ще представи свои проекти, както и решения на партньори със сериозен опит във фотоволтаичния бранш, вкл. Mitsubishi, Suntech Power, CSUN, SMA Solar Technology, Hyundai Heavy Industries, Du Pont, Ellon и Solaron, Hill & Smith, RefuSol, Tatasteel, Sadeff и HIS Solarsystem.

За една година GES, която развива дейност в областта на възобновяемите енергийни източници, e завършила самостоятелно 6,2 MW мощности в България, като участва и в проекти за над 20 MWp соларни паркове.

Изложението ЕНКО се организира в рамките на Международния технически панаир от  26 септември до 1-ви октомври. Тази есен панаирът ще се проведе под мотото „Нов живот. Нови технологии“, като акцентът ще бъде зелената енергия.

Коментари

Напиши коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
*