Линия уреди на Indesit отличени със "зелена" награда

Hotpoint-Ariston е разработена така, че да гарантира минимална консумация на ресурси

Hotpoint-Ariston е разработена така, че да гарантира минимална консумация на ресурси

Електродомакинските уреди на Indesit Company със зелен етикет бяха отличени за своите високи енергийно-ефективни стандарти с наградата Ecohitech 2009. Церемонията по официалното връчване на наградата се състоя по-рано този месец в хотел Four Points Sheraton в Рим.

Отличената линия уреди на Hotpoint-Ariston е разработена така, че да гарантира минимална консумация на ресурси (електроенергия, перилни препарати и вода), а самите уреди са разпознаваеми по етикета Ecotech.

Линията включва съдомиялна машина Flexipower, хладилник Quadrio и фурна Openspace. Идеята за тях се ражда след проучване на Indesit Company в Европа относно нагласите на потребителите към домакинските уреди, които подпомагат опазването на околната среда.

Изследването е показало, че клиентите са добре запознати с влиянието, което имат електродомакинските уреди върху природата и са убедени във важността на отговорно поведение спрямо околната среда дори на етап покупка на уредите.

Indesit Company получи признание и за своята серия комуникационни инициативи, които повишават осведомеността на клиентите, като например европейското проучване на компанията за връзките между клиентите, околната среда и технологиите.

Коментари

Напиши коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
*