Пералните Samsung EcoBubble с енергийна ефективност A+++

Samsung Electronics обяви разширяването на своята линия перални машини от серията EcoBubble, постигайки най-високата до момента енергийна ефективност на моделите от линията. Както подсказва самото име на пералните, те са разработени с идеята да с екологични и разчитат на технология с „балончета“.

Най-новите модели използват по-малко електроенергия дори от най-икономичните уреди с клас на енергийната ефективност “A+++” от 2011 година. Спецификациите издават, че енергийната консумация е 1,32 kWh на година. В същото време машините демонстрират впечатляващи резултати при изпиране на температури от 60°C и 40°C. Енергийната ефективност при изпиране е валидна за всички варианти на вместимост при моделите – от най-често срещаните перални машини с обем 6 – 7 кг., до най-големите с капацитет 8-9 кг., предпочитани от семейства с деца.

Новите модели EcoBubble за 2012 г. са с вместимост от 7кг, 8кг, 9кг и 11 кг. Всички модели от линията са създадени следвайки иновативния дизайн на пералнята Samsung с 12-килограмова вместимост, представена през 2011.

Технологията Eco Bubble

Технологията на „балончетата“ е създадена за по-висока ефективност дори при по-ниски температури. Уредите имат допълнителен компонент – генератор на мехурчета, който създава и изпомпва голямо количество въздушни балончета при изпиране, като разтваря перилния препарат с въздух и вода. Мехурчетата помагат на препарата да е ефективен дори при изпиране при по-ниски температури.

Изпирането в студена вода използва по-малко електроенергия от обичайния режим, който се нуждае от загряване на водата. Именно благодарение на това машините претендират за „еко“-уреди. Същевременно тази технология предпазва тъканите от повреда в следствие на изпиране при високи градуси.

Нов мотор

Моделите за 2012 г. са оборудвани с нов мотор, който е много по-надежден и издръжлив, осигурявайки прецизен контрол върху барабана на пералнята за по-висококачествено центрофугиране при голямо количество пране, казват от Samsung. Показателно за това е, че моторът е с 10 годишна гаранция. Дигиталният инвенторен мотор Samsung може да бъде открит в стандартните по обем перални от тази година и ще бъде наличен за всички модели на вместимост – от 6 до 12-килограма.

Интелигентна грижа

12-килограмовата пералня на Samsung е снабдена със стилен и лесен за употреба цветен LCD дисплей, който показва изчисленията за консумация на вода и време. Цветният екран може да се синхронизира със смартфон на Samsung чрез софтуерно приложение и посредством функциите на камерата, за да осигури повече опции за поддръжка. Когато на дисплея се изпише съобщение за грешка, прилоежнието за смартфон предлага възможни решения и помощ при намиране на контакт на най-близкия агент по поддръжка, който да отстрани нежелания проблем.

Коментари

Напиши коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
*