Днес всички говорят за бъдещето на ПП Пирин

Поглед от планина Беласица към град Сандански. Снимка: CC: Васил Митов

Днес водещата екологична тема в страната ще е бъдещето на Природен парк Пирин.

От 11 часа в пресцентъра на БТА ще се проведе двучасова пресконференция по темата. Инициатор е Асоциацията на парковете в България. В дискусията ще участват представители на природозащитни организации, МОСВ, община Банско и др.

Поглед от планина Беласица към град Сандански. Снимка: CC: Васил Митов
Поглед от планина Беласица към град Сандански. Снимка: CC: Васил Митов

От 13 ч. пък еко-министърът Нона Краджова ще участва в кръгла маса на тема „Ски зона Банско – предизвикателства и развитие”. Мястото е читалище „Никола Вапцаров” в Банско. Организацията е на Инициативния комитет за развитие на ски-зона Банско и кмета на Община Банско. Поканени за участие са и министрите на икономиката, енергетиката и туризма Делян Добрев, на физическото възпитание и спорта Свилен Нейков, зам.-министърът на регионалното развитие и благоустройството Добромир Симидчиев, представители на местната власт, на бизнеса, еколози, браншови и неправителствени организации.

 

3 коментара

 1. Не знам защо толкова се палите … така и така ще вдигнете и небостъргач в Банско ако можете. Магистрала и Бизнес парк също. Спокойно скоро всички градове ще са като Перник.
  Аз не знам подобни индивиди ‘що дирят’ в този сайт. Опитвате се да политизирате всеки един обществен въпрос. Няма политика тук … аз искам да почивам сред природата ( и я ценя )… вие искате да правите пари ( на всяка цена ).

 2. Днес всички говориме за бъдещето развитие на страната ни, а не ПП Пирин!

  Тия „зелени“ са се побъркали отвсякъде, ТОВА Е !!! Не стига, че от прехода нищо не са направили, ами даже са и наглеци, че Банско краде пари!

  Цитирам: „По програма сме закупили над 3 000 млади иглолистни фиданки, които горската управа е засадила“ ~ Боян Мариянов, 24 часа.

  Цялата тази неграмотност и безхаберие от псевдоеколозите е, защото страната ни има развитие, а при тяхно управление само съсипваха! Погледнете Витоша на какво прилича в момента !!! Това нормално ли е от управлението на „зелените“ ? Лицемери !!! ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ !!!

 3. Банско има нужда от втори лифт. Това е повече от сигурно. Сега се надявам, че кметът на Банско ще успее да убеди и всички, от които зависи това. Естествено зелените платени нещастници трябва да се игнорират. Те могат само да плюят и да не дават никакви конструктивни предложения.

Напиши коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
*