Транспортен контейнер се превръща в парти център със соларно захранване

solar-container-party-house

Тук неведнъж сме говорили за това как хора по света използватр стари корабни контейнери за изграждане на вили, планински къщички и други веменни постройки. Но какво ще кажете за контейнерен парти-център? Boxman Studio са измислили иновативната система, която се сглобява за около 20 минути, но създава отлично място за почивка и купон. За разлика от тентите контейнерът се преобразява бързо, здрав и устойчив е, а е и най-зеленото място за веселба в летните вечери. Плюс това се захранва от соларно електричество.

solar-container-party-house_02

Контейнерният парти-център има 26 седящи места, пълнофункционален бар, соларно захранван телевизор, хладилник, хладилник, караоке, лава лампи,просто всичко. Стените му се разгръщат като покрив, създавайки навес с площ около 45 квадрата. Този терен се покрива с бамбиков под. Има и няколко панела, които могат да се поставя един до друг за обособяването на дансинг. Създателите на това чудо с готовност могат да го префасонират според индивидуалните желания на празнуващите.

solar-container-party-house_03

Boxman Studio прилежно отбелязва, че енергията за рециклиране на стоманата от такъв контейнер е 4000 киловатчаса, докато превръщането му в нещо полезно коства не повече от 200 киловатчаса. Това е забележителен пример за повторно използване, при това многократно, и постигане на устойчивост.

solar-container-party-house_04

Коментари

Напиши коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
*