BMW представя концептуален презареждаем хибрид Active Tourer

BMW_Plug-in_Hybrid_Active_Tourer_Concept_02

Сексапилнен нов презареждаем хибрид Active Tourer показа BMW на автомобилното изложение в Ню Йорк. Изключително елегантна (и изключително лъскава), тази концептуална кола се захранва от 1.5L три-цилиндров двигател, който е комбиниран с електрически мотор и литиево-йонна батерия. Изритвайки безпощадно всички предубеждения относно липсата на скорост при електрическите превозни средства, хибридна система на тази кола генерира общо 190 конски сили и може да ускори от 0 до 100 км. в рамките на осем секунди.

BMW_Plug-in_Hybrid_Active_Tourer_Concept_03

Концептуалният Active Tourer, който първоначално дебютира на автомобилното изложение в Париж миналата есен, хвърля светлина върху бъдещия компактен презареждаем хибрид на BMW. Малкият трицилиндров двигател изпраща мощта си към предните колела, а електромоторът задвижващ задните колела. BMW смята, че колата може да измине до 30 км. в изцяло електрически режим.

Въпреки, че BMW очевидно е прекарвала много време в работа по хибридната система за задвижване, естетиката на колата не е останала на заден план. Возилото има спортни, но елегантни линии, а вътре е просторно и пълно с какви ли не джаджи за забавление.

BMW_Plug-in_Hybrid_Active_Tourer_Concept_01

 

Коментари

Напиши коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
*