45 хил. лева ще струва еко-оценката на пътната ни стратегия до 2020 г.

45 хиляди лева ще струва изготвянето на екологична оценка на Средносрочната оперативна програма за изпълнение на Стратегията за развитие на пътната ни инфраструктура в периода до 2020 г. Една-единствена оферта бе подадена в Агенцията за пътна инфраструктура.

„Отворена е ценовата оферта на допуснатия участник в откритата процедура за възлагане на обществена поръчка с предмет: „Избор на изпълнител за изготвяне на екологична оценка на Средносрочна оперативна програма за изпълнение на Стратегията за развитие на пътната инфраструктура в Република България 2014-2020 г.“, съобщиха от АПИ.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Официалното отваряне на единствената оферта в конкурса. Снимка АПИ

Отворената ценова оферта е на фирма „ДАНГО ПРОЕКТ КОНСУЛТ“ ЕООД и е на стойност 45 270 лв. без ДДС.

С изготвянето на eкологичната оценка, според АПИ, ще се допринесе за интегрирането на политиката по управление и опазване на околната среда в Средносрочната оперативна програма за изпълнение на Стратегията за развитие на пътната инфраструктура в Република България. Ще се осигури по-високо ниво на защита на природата, като бъдат предложени мерки за предотвратяване и намаляване на евентуални неблагоприятни последствия върху околната среда.

Коментари

Напиши коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
*