Най-якият бар в Тексас е направен от корабни контейнери

shipping-container-bar-by-north-arrow-studio-1

Най-якият бар в Тексас отвори врати и за учудване на своите посетители е построен от стари корабни контейнери. Това е едно страхотно ново пространство в града, проектирано от North Arrow Studio. Барът се състои от множество зали, всяка със свой уникален интериорен дизайн, подредени една върху друга, създавайки висока и екзотична сграда. Някои от дизайните могат да накарат човек да забрави къде се намира и да се почувства в друг свят. На тези, които имат път към това място, се препоръчва да го посетят, а за останалите – поне да разгледат галерията.

shipping-container-bar-by-north-arrow-studio-7

Барът е изграден от седем различни контейнера, наредени един върху друг, за да се създаде бар с двойна височина. Вътре са обособени уютни местенца, където гостите могат да се отпуснат и позабавляват. Има най-малко четири различни зали, чиито стени са облицовани с различни материали, има многоцветни столове ю, дивани, пейки и други дизайнерски покрития, които правят лесно за посетителя да забрави къде се намира и да се почувства в друг свят.

shipping-container-bar-by-north-arrow-studio-6

Бриджит Дънлап, предприемач и собственик на няколко фирми в града, отдава пд наем мястото от почти четири години, преди контейнерната конструкция да се появи на това място в края на 2013 година. Голяма част от забавянето се дължи на процедурите по издаване на различните одобрения и разрешения за строеж. Е, Дънлап казва, че има и други фактори: „Имаше много неизвестни променливи. Не мога да обвинявам за всичко само градската управа“.

shipping-container-bar-by-north-arrow-studio-5

Така или иначе :контейнерният баар“ е вече факт и той е дело Hendley | Knowles Design Studio. Ако някога бъдеотнело разрешителното за сградата на това място, тя може лесно да бъде разглобена и пренесена другаде. Дотогава тя е едно чудесно местенце за свободното време, но и показва, че корабните контейнери могат да бъдат използвани от всякакви хора за всякакви цели!

shipping-container-bar-by-north-arrow-studio-2 shipping-container-bar-by-north-arrow-studio-4 shipping-container-bar-by-north-arrow-studio-3

Коментари

Напиши коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
*