Нови мебели от старо дърво изглеждат модерно и са практични

Артистични и практични, понякога с моден дизайн и друг път в съвсем класически вид, тези мебели си приличат по –едно – направени са все от старо дърво, което иначе би отишло на сметището или в най-добрия случай – в огнището. Момчетата от американската фирма за мебели Kith&Kin са открай време любители на прозиведенията тип „пачуърк“ и този нов акцент в работата им се вписва отлично в концепцията на цялото студио. С малко хитрост и много внимание към детайла те създават нови мебели от рециклирана дървесина.

Лакирани и гладки, с чекмеждета и пъстроцветни предни вратички, тези нови мебели са смесица от различни видове дърво – орех, бял дъб, махагон и др. Има и рекултивирана твърда дървесина. Дръжките са стоманени и са направени от самите дизайнери.

kith-kin-reclaimed-wood-furniture-2.jpg.650x0_q85_crop-smart kith-kin-reclaimed-wood-furniture-1.jpg.650x0_q85_crop-smart kith-kin-reclaimed-wood-furniture-5.jpg.650x0_q85_crop-smart kith-kin-reclaimed-wood-furniture-3.jpg.650x0_q85_crop-smart kith-kin-reclaimed-wood-furniture-8.jpg.650x0_q85_crop-smart kith-kin-reclaimed-wood-furniture-9.jpg.650x0_q85_crop-smart kith-kin-reclaimed-wood-furniture-7.jpg.662x0_q100_crop-scale

 

Коментари

Напиши коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
*