Стар автобус се превърна в нов дом за млада двойка, обичаща пътуванията

School-Bus-wpiCreative-lead

Когато притежаването на земя, подписването на купища документи и плащането на сметки за комунални услуги насред големия град не е представата за добър живот за някого, алтернативите понякога са изумителни. Ето още една: превръщането на изоставен стар автобус в сладък нов дом, който може да пътува по пътищата на света. Точно това са направили WPI Creative с тази стара таратайка, която след това продали на една млада двойка, живееща в Каскадните планини и обичаща да пътува.

School-Bus-wpiCreative-7

Тъй като не винаги е топло в планините, този малък спретнат дом има селска печка на дърва, която може д стопля дома в хладите зимни дни. Е, ако се случи да се претоплят, могат просто да си отворят един прозорец за проветрение.

Домът от автобус е облицован отвътре с масивна дървесина и има същите специфични, укрепени рафтове, лавици и мебели, които човек може да види на която и да е лодка – за да се гарантира минимално смущение по време на пътуване. Освен това автомбусният дом си има напълно функциониращ водопровод.

Въпреки че старите превозни средства без съмнение не са возилата с най-добра горивна ефективност, и с тях би било неразумно да се пътува твърде много, все пак изглежда почти сигурно, че като цяло този проект за дом има по-малък въглероден отпечатък отколкото повечето средностатистически нови домове.

School-Bus-wpiCreative-6 School-Bus-wpiCreative-5 School-Bus-wpiCreative-4 School-Bus-wpiCreative-3 School-Bus-wpiCreative-2

Коментари

Напиши коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
*