Климатици на Samsung взеха първи Eurovent сертификат

Серията устройства DVM System са оборудвани с двоен дигитален инверторен компресор и са изключително енергийно ефективни
Серията устройства DVM System са оборудвани с двоен дигитален инверторен компресор и са изключително енергийно ефективни

Samsung стана първата компания в света, която получи сертификат за своята DVM System (VRF) продуктова гама при климатиците от организацията Eurovent, която извършва тестове и услуги в сектора на отопление, вентилация и климатизация.

След тестове Eurovent е валидирала 17 системни климатика от продуктовата линия Samsung DVM System за тяхната производителност, включително отопление/охлаждане, разход на енергия, електрическа ефективност, шум и др.

Досега европейските потребители трябваше да разчитат единствено на информацията, предоставена от производителите. Те вече могат да се възползват от обективна информация, предоставяна от новата програма на Eurovent за сертифициране на експлоатационни технически параметри.

Продуктите от серията Samsung DVM System са оборудвани с двоен дигитален инверторен компресор, който е в състояние да охлажда и затопля голяма площ и е изключително енергийно ефективен.

Серията продукти притежава и най-високия в индустрията рейтинг за енергийна ефективност, сертифициран от AHRI, Korea Energy Management Corporation и China Energy Label, уточниха от Samsung.

1 коментар

  1. Едно наистина добро доказателство!

Напиши коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
*