Този картонен сърф не се разпада във водата

Повечето хора мислят, че вода и картон са две „несъвместими“ понятия – но този нов, картонен сърф променя всичко. Разработен от Ernest Packaging Solutions и Signal Snowboards, този картоне сърф е първият по рода си – да, направен е от картон, но няма да се размекне и разпадне, когато докосне вълните на морето.

Signal-Snowboards-Ernest-Packaging-Solutions-Cardboard-Surfboard-1

Всъщност необичайният картонен сърф е продължение на предишен проект на sifgnal Snowboards, а именно – картоненинят сноуборд. Макар че по форма и дължина то е подобен на обикновен сърф, красотата на дизайна му се крие дълбоко в дъската. Корпусът разполага с картонено ядро с формата на пчелна пита, което го прави лек и удобен за носене – много по-удобен от обикновените стиропорени или полиуретанови дъски.

За да бъде сърфът водоустойчив и здрав, картонът е покрит с тънко полиуретаново покритие и слой от прозрачно фибростъкло. В допълнение, тъй като структурата на пчелната пита е много здрава и издръжлива, дизайнерите могат да си позволят да му придадат рационална и хидродинамична форма.

signal-cardboard-surfboard signal-cardboard-surfboard-2 signal-cardboard-surfboard-3 Signal-Snowboards-Ernest-Packaging-Solutions-Cardboard-Surfboard-2 Signal-Snowboards-Ernest-Packaging-Solutions-Cardboard-Surfboard-6 Signal-Snowboards-Ernest-Packaging-Solutions-Cardboard-Surfboard-5 Signal-Snowboards-Ernest-Packaging-Solutions-Cardboard-Surfboard-4 Signal-Snowboards-Ernest-Packaging-Solutions-Cardboard-Surfboard-3

Коментари

Напиши коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
*