Зелен фестивал търси колкото се може повече млади еколози

Сдружението „МЛАДИ за Земята“ прикани всички младежи със сърца, умове и ръце, обърнати към природата, да се включат във фестивала на зелените идеи и действия, който ще се състои на 14 март 2015 в София.

girl-526334_640

Събитието ще е пространство за представяне на различни инциативи на младите хора в България, посветени на опазване на околнта среда.

Потенциалните участници във фестивала:

  • имат свежи зелени идеи, които вече реализират;
  • действат, докато другите говорят за опазване на природата;
  • искат да споделят опита си от реализирането на своята кауза;
  • търсят съмишленици, които да подкрепят делата им;
  • са поне на 18 и най-много на 35 години.

На 14 март във Фабриката за Градско Изкуство те ще имат възможност да представят инициативата си на щанд; да организират работилница за предаване на умения; да изнесат презентация; да включат гостите на фестивала в игра, дискусия, преживяване или да разкрият целите на дейността си по свой уникален начин.

В „Младежки фестивал За Земята” могат да се изявят и артисти и музиканти, които чрез творчеството си подкрепят зелената идея. „Ще се веселим и забавляваме, споделяйки ценности и опит за опазване на природата и отговорно отношение към ресурсите“, казват инициаторите.

Млади за Земята“ е младежката група към екологично сдружение „За Земята“, която се изгражда от 2014 година. Оттам обещават съдействие с осигуряване на необходимата логистика за участниците, организиране на пространството и програмата на фестивала, както и покриване на пътни разходи и нощувки за тези, които не са от София.

Желаещите да се включат в програмата могат да изпратят заявка за участие до 24 февруари.

Коментари

Напиши коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
*