Еколози канят на младежки фестивал „За Земята“

flower-316054_640Еколозите от сдружение „МЛАДИ За Земята“ отправиха покана къмв сички екологичном ислещи младежи да се включат в младежкия фестивал „За Земята“ на 14 март в Underground gallery/studio на Сточна гара, ул. Владайска река 4, етаж 4.

Събитието представя различни инициативи на младите хора в България, посветени на опазване на околната среда. Ще се включат проекти от цялата страна с над 25 щанда и пространства за споделяне.

Презентации на успешни зелени дейности ще се провеждат едновременно в две сесии. Ще има още практика по йога, дискусии, четене на зелени разкази, театър и концерт. Тези които искат да научат нещо практично, са добре дошли да се включат в работилници за правене на здравословни храни и напитки, домашно компостиране, приготвяне на натурална козметика, работа с дърво и глина и други.

Ще бъдат показани още идеи за сезонно, местно и безмесно хранене, работилница за домашно компостиране; предложения за устойчив туризъм и идеи за пътешествия, предложения за „бавно хранене“, еко-облекла, органична козметика и др.

Коментари

Напиши коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
*