Норвежец спечели безплатна Tesla Model X

Бьорн Ниланд, норвежец със страст към електрическите автомобили Tesla и собственик на Youtube канал с десетки клипове по темата, току-що бе обявен за победител в конкурс, в който голямата награда е Tesla Model X. Конкурсът продължи само 2 седмици. Състезанието се състоеше в това всеки собственик на Tesla, който убеди свой познат да си купи кола от тази марка, да получи 1000 за своята референция, а самият купувач да получи 1000 отстъпка при своята покупка, а първият човек, който успее да „доведе“ 10 нови купувачи, да спечели специален модел от предстоящата линия Model X.

bjorn-nyland-tesla-winner-01.jpg.662x0_q70_crop-scale

В разговор в Туитър наскоро Бьорн запита Елон Мъск дали наистина печели колата, след като е довел 10 нови купувачи. Отговорът на Мъск е утвърдителен.

Как го е направил? Кой е достатъчно убедителен, за да накара 10 души си купят Tesla за две седмица? Е, Рим не е бил построен за един ден. Бьорн е успял да мобилизира цяла общност от свои последователи, натрупани през годините в неговия Youtube канал. Така при обявяването на конкурса Бьорн направил видео за него с референтна информация. Феновете реагирали добре и неколцина си купили Tesla, използвайки референтния код на Бьор. Оказало се, че са десетима.

Разбира се, за да се признае това за пъна победа, сега клиентите трябва да приемат доставката на своите електромобили.

Коментари

Напиши коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
*