Пасивната къща Pumpkin Ridge консумира 90% по-малко топлинна енергия

Облечена в дървен материал, къщата Pumpkin Ridge е едно от шестте демонстрационни жилища по проекта ENERGY STAR“ в северозападната част на САЩ, който цели създаването на „супер-ефективен дом“.

Pumpkin-Ridge-Passive-House-by-Scott-Edwards-Architecture-3

Проектирана от Scott | Edwards Architecture, постройката вече е носител на множество награди, включително и Зелен дом на годината 2014.

Проектът отговаря на най-строгите строителни стандарти за управлението на енергията, когато става въпрос за устойчива архитектура, като същевременно запазва силен фокус върху пространствените и естетическите качества на конструкцията. „Когато се вложи малко повече мисъл и малко повече внимание в инженеринга на дома, получавате къща, която е наистина удобна, на която се радвате и наслаждавате, в която можете да живеете през останалата част от живота си и която не искате да напуснете. Не съм сигурен, че мога да кажа такова нещо за която и да е друга къща, вкоято съм живял досега,“ каза клиентът.

Pumpkin-Ridge-Passive-House-by-Scott-Edwards-Architecture-19 Pumpkin-Ridge-Passive-House-by-Scott-Edwards-Architecture-18 Pumpkin-Ridge-Passive-House-by-Scott-Edwards-Architecture-17 Pumpkin-Ridge-Passive-House-by-Scott-Edwards-Architecture-16 Pumpkin-Ridge-Passive-House-by-Scott-Edwards-Architecture-15 Pumpkin-Ridge-Passive-House-by-Scott-Edwards-Architecture-14 Pumpkin-Ridge-Passive-House-by-Scott-Edwards-Architecture-13 Pumpkin-Ridge-Passive-House-by-Scott-Edwards-Architecture-12 Pumpkin-Ridge-Passive-House-by-Scott-Edwards-Architecture-11 Pumpkin-Ridge-Passive-House-by-Scott-Edwards-Architecture-10 Pumpkin-Ridge-Passive-House-by-Scott-Edwards-Architecture-9 Pumpkin-Ridge-Passive-House-by-Scott-Edwards-Architecture-8 Pumpkin-Ridge-Passive-House-by-Scott-Edwards-Architecture-7 Pumpkin-Ridge-Passive-House-by-Scott-Edwards-Architecture-6 Pumpkin-Ridge-Passive-House-by-Scott-Edwards-Architecture-5 Pumpkin-Ridge-Passive-House-by-Scott-Edwards-Architecture-4 Pumpkin-House-passivhaus-Northwest Pumpkin-Ridge-Passive-House-by-Scott-Edwards-Architecture-1

Коментари

Напиши коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
*