Столичани могат да спечелят уикенд с електромобил

Всяка сряда от днес до 2 декември жителите и гостите на София имат шанс да спечелят уикенд с електромобил и да почувстват как изглежда света, карайки екологична кола.

В следобедното си предаване „Трафик София“ Радио София ще задава въпрос за чиста и безшумна градска среда, свързан с електромобилността. Всички, отговорили правилно, имат шанс да станат победители в първата електромобилна радиоигра „Еко Трафик“, организирана от Българската Асоциация Електрически Превозни Средства (БАЕПС) и Радио София.

nissan-leaf-844735_1920

Победителят, който ще бъде изтеглен чрез лотария на 2 декември, има уникалния шанс да се наслади на електромобил не просто за едно кръгче, а за цял уикенд. Голямата награда на „Еко Трафик“ е уикенд с електромобил КИА (4- 6 декември 2015), предоставен от КИА Моторс – България. За позналите отговорите на въпроса всяка сряда ще има малки утешителни награди.

Слушайте днес „Трафик София“, предаването за улеснено придвижване в градска среда, от 17 до 19 часа и после на 18 ноември, 25 ноември и 2 декември. В първата част на предаването (17:20 – 17:25) водещият ще задава електромобилен въпрос с три евентуални отговора, от които само един е правилен. Обадете се на ефирните телефони на Радио София 963 56 50 и 963 56 80 и кажете правилния отговор. Победителят за деня ще бъде обявен във втората част на предаването (около 18:45 – 18:50) и ще получи малка КИА изненада, както и шанс да участва в тегленето за голямата награда на 2 декември.

Победителят в „Еко Трафик“ ще има уникалния шанс да почувства силата на електроавтомобила и да усети чувството какво е да караш удобна и бърза кола, но без да замърсяваш природата. Бъдете еко в една по-чиста и безшумна електромобилна столица!

Радио София можете да слушате в София на 94.5 MHz, в Ихтиман – на 104.6 MHz, в Своге – на 90.4 MHz и в Боровец – на 100 MHz.

Коментари

Напиши коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
*