Мини-пералня с педали пере навсякъде

Ако обичате спорта и често ви се случва да имате малки количества дрехи за пране, това може да е нещо полезно за вас. Наречена Drumi, тази мини-пералня може да бъде голямо предимство за всеки маломерен дом или вила, далеч от електро-мрежата. Пералнята не е само идея или проект, защото авторите й вече събират поръчки.

drumi-washer.jpg.662x0_q70_crop-scale

Drumi е ръчно задвижвана пералня за малки натоварвания с пране (около 2,25 кг), която изисква само малка част от водата, нужна на традиционна пералня. Достатъчни са й 5 минути „натоварване“. Малкият размер (50 х 45 х 50 см) и тегло (9 кг) я прави идеалният избор за малки апартаменти, малки къщи, кемпери, каравани и прочие мини-домове.

Очевидно е, че 2 килограма пране не е кой знае какво – това са един панталон и една фланелка или пък няколко фланелки, така че Drumi не е заместител на класическата перална машина, но може да бъде добро допълнение във всяко домакинство, помагайки за лесното изпиране на малките количества, типични за ежедневието. В същото време тези малки обеми пране ще спестят вода и електричество, което – макар да е в малки дози всеки път – сумарно може да се окаже съществена част от потреблението в домакинството.

5 коментара

  1. Каква е цената и къде може да се поръча.

  2. От къде можем да си поръчаме и каква и цената

Напиши коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
*