Мартин Ангелов превръща уличните телефони в градски кресла

Днес всеки има мобилен телефон в джоба си и старите улични телефони са безполезни. На някои места по света ги превръщат в зарядни колонки за електромобили, където пространството би позволявало спирането на коли наблизо, другаде ги преобразяват в модерни кабинки за почивка или кратко забавление.

Мартин Ангелов пък има идея как да ги преобрази в удобни градски кресла. Неговата идея дава нов живот на тръбните конструкции чрез щипка въображение.

01

02

Телефонното кресло „не е просто поредният дизайнерски проект за стол“, казва Ангелов. „Това е протест срещу стотиците изоставени телефонни кабини в ерата на мобилните комуникации“:

0405_gif

Ангелов вижда този подход като начин за трансформиране на неизползваните градски елементи и изчистване на обществените пространства в градовете ни.

 

03

 

1 коментар

  1. Мартин първо да си приключи ангажиментите с Halfbike ІІ, че тогава да се занимава с глупости. Отворете страницата на кампанията в Кикстартър и вижте „любовта“, с която той и Кленов са засипани от стотици хора, на които взеха парите, а вече над осем месеца не са доставили полу-велосипеди…

Напиши коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
*