Schaeffler: комфортен е-велосипед на 4 колела

Schaeffler-Micromobility-Bio-Hybrid-352x288Schaeffler е име, познато със своите мечтателски концепции, на които вдъхва живот. Известна със своя иновативен подход в проектирането, компанията наскоро представи идеята си за комфортен градски е-велосипед на 4 колела.

Четириколесният е-влосипед може да бъде каран и по автомобилните пъища, и по вело-алеите. Развива до 25 км/ч.

Характерното му предмство е, че осигурява защита от атмосферните влияния и има място за съхранение. Конвертируем е и може да защити колоездача от дъжд, а багажното му отделение може да осигури превоза на всички покупки от магазина до дома.

Проектиран с мисъл за дигиталното поколение, той позволява смартфон свързаност, в крак с тенденцията за предлагане на „свързани” велосипеди на пазара.

00098FF1

Футуристичното е-колело тежи 80 килограма, което е добра мярка за устройство, осигуряващо микс от спортен дух и комфорт едновременно. В града това чудо може да се паркира вертикално благодарение на своята лека рамкова конструкция и задвижващ агрегат, който може да се измести назад към задния мост.

Четириколесното возило има пробег 50-100 км в електрически режим. Има и седалка за дете в услуга на родителите, които предпочитат да заведат отрочето си до крадината с велосипед.

1 коментар

  1. Добре изглежда, но не мисля, че е практично – 80 кг. е прекалено много. Едно съвсем леко изкачване, когато батерията е разредена ще е голямо изпитание. Остава варианта да се кара само на ток.

Напиши коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
*