Конкурс търси най-добрата снимка на дете на колело

person-794984_960_720

Фотоконкурс търси най-добрата снимка на дете, каращо колело. Иициативата „Виж ни, ние сме на колело!“ предизвиква родителите да споделят снимка на своето дете, каращо велосипед, а една от тях ще донесе на своя малък „герой“ ново колело.

За най-малките, които все още не са се научили да се крепят на велосипеда, но си мечтаят да имат колело, също има шанс в конкурса: те могат да изпратят детска рисунка по темата на надпреварата.

На снимката или рисунката трябва да има надпис: „За конкурса „Виж ни, ние сме на колело!“ и да са посочени името на детето и възрастта му.

В конкурса могат да участват деца от 3 до 10 години. В началото на януари някой от всички младежи „на две гуми“, включили се в конкурса, ще грабне награда – нов велосипед.

Конкурсът е дело на нова инициативна група, която си поставя за цел повишаване на вело-културата сред най-малките деца (3-10 г.), насърчаване на двигателната им активност и увеличаване на времето, което прекарват навън, сред природата. С това инициативната група подкрепя „София – Европейска столица на спорта 2018” и се надява да популяризира активния начин на живот, развитието на спортни политики и инфраструктура с добри съоръжения, програми и активности.

 

Коментари

Напиши коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
*