Дубай се нареди сред отличниците в „индикатор на устойчивата култура“

Опазването на природата и възобновяемата енергия са в основата на Визия 2021 за града

Агенцията по водите и електричеството в Дубай (DEWA) постигна оценка от 88,7% в индекса „Индикатор на устойчивата култура“ – ежегодно проучване, провеждано сред бизнес-организациите за измерване на способността им да създадат култура на устойчивост сред бизнес-средите. С това DEWA се класира над средното глобално ниво на индекса.

Резултатът бележи увеличение от 3,7% спрямо предходната година. Това се дължи на положителен ръст във всички индивидуални и организационни нива в областите ангажимент, лидерство и устойчивост.

Изследването се базира на участието на над 3126 служители от различни сектори.

„Тези изключителни резултати отразяват усилията на DEWA за подобряване на организационната ефективност и повишаване на способностите на служителите да допринесат ефективно за постигане на устойчивост“, коментира Н.Пр. Саеед Мохамед Ал Тайер, главен изпълнителен директор на DEWA.

„Това постижение е в подкрепа на Визия 2021 на ОАЕ и Плана за Дубай 2021 за опазване на околната среда, увеличаване на зависимостта от чисти енергийни източници и превръщане на Дубай в интелигентен и устойчив град с ресурси, които са чисти, здрави и устойчиви“.

Коментари

Напиши коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
*