Изобретиха соларен освежител за въздуха

Изобретателните бизнеси не спират да измислят все нови и нови невероятни соларни джаджи. След соларната машинка против комари надали някой ще се изненада, че е налице и соларен освежител за въздуха.

Соларният освежител за въздух е лесно за използване устройство, което прочиства въздуха в дома или офиса, осигурявайки свежест без неприятни миризми. Достатъчно му е да да бъде поставен близо до прозорец. Добивайки енергия от светлината, соларният освежител за въздуха работи тихичко, използвайки фото-катализа и активен въглен за „остъргване“ на въздуха от дим и миризми.

Соларният освежител за въздух е предвиден да се справя с цигарен дим, миризма на кухня, „ухание“ на домашни любимци или мръсни чорапи… Може да бъде полезен в дома, офиса, колата или всяко друго място с достъп до светлина. Удачен е за хора, които се дразнят от наличието на миризми наоколо, а също и за такива с респираторни проблеми.

Размерът на устройството е скромен – 4,5 на 17 на 10 см. Батериите му са презареждаеми. Вътре в устройството няма никакви мотори и движещи се части, което го прави безшумно.

Коментари

Напиши коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
*