Природни методи за грижа за здравето дефилират на Беглика Фест

Природните методи за грижа за здравето, физическо и духовно, ще бъдат една от централните теми на тазгодишното издание на Беглика фест. Той ще се проведе под надслов „Пресътворение“, което загатва за стремежа към завръщае към природата и хармонията с нея. Темата за здравето и себепознанието ще е една от основните по време на фестивала. Между 23 и 27 август по поляните на Беглика ще се разположат широк кръг от творци, изследователи и практици, фокусирани върху природните методи за физическо и духновно здраве. Поканени за участие са желаещите да споделят най-доброто от програми и практики като йога, прамаяма, медитация, психология, гемология, диетология, билколечение.

„Завръщаме се към корените си, към желанието да установим по-дълбота връзка с естественото около нас“, казват организаторите по повод слогана на тазгодишния фестивал. „Ще се опитаме, вместо да пренасяме градския глъч и градската култура в планината, да утихнем и да се вслушаме в нейния глас, да вникнем в нейния език и нейната тишина.“

Билети за Беглика фест 2017 вече са в продажба. Първите 150 промоционални билета бяха пуснати в началото на юли на цена от 50 лв. Еднодневният билет е на стойност 20 лв. Децата до 14 години участват безплатно.

Коментари

Напиши коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
*