Българска зарядна колонка за електромобили зарежда ускорено 24/7

Ново поколение интелигентна зарядна колонка за ускорен заряд на електрически превозни средства бе представена от Индустриален клъстер „Електромобили“ и българската мрежа за зарядни станции Bulcharge. Умната зарядна колонка предлага възможност за едновременно зареждане на два електромбила посредством вградените два конектора Тип 2. Тя е специално разработена да работи 24/7 онлайн в интелигентната платформа Bulcharge и да поддържа всички услуги по локализиране, резервиране, зареждане и разплащане с на получените услуги с оператора, в чиято мрежа е инсталирана.

Колонката е проектирана и разработена изцяло в България. Удобна е за изграждане на точки за зареждане за паркинги и гаражи в търговски и бизнес центрове, офиси и представителства на корпоративни предприятия и др., както и на публични места – за масово предлагане.

Техническите характеристики включват 400V AC напрежение, номинален входящ ток от 32A и номинална мощност 22 kW. Колонката има един контакт Тип 2 (EN 62196-2) и заключваща система (IEC 61851). Връзката със сървър се осъществява чрез LAN интерфейс, но има опция и за безжична връзка чрез клетъчна мрежа или WiFi. Работните температури позволявт монтиране на открито – диапазонът е от -30°C до +40°C.

2 коментара

  1. Поздравления! А кой е производителя?

Напиши коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
*