LMX 161-H – свръхлек електрически мотоциклет за всякакъв терен

Зад този проект стоят двама млади френски инженери – Адам Мерсие и Лука Суте, които искали да създадат е-велосипед, близък до идеята за велосипед за планински спускания. Е, поучило им се е доста добре. LMX тежи 42 кг. Работи с батерия Samsung от 57v и 30Ah,а двигателят развива 3kW при нормална употреба и 8kW пикова мощност.

Мястото за сядане е удобно и човек веднага се чувства комфортно върху LMX 161-H, „кацнал“ на седалката на ниво 85 см, с 26-инчово колело в предната част и 19-ичово задно, готов да се справи с каквито и да било препятствия, бабуни и трапове. Предното и задното окачвания са регулируеми, но идват почти перфектно конфигурирани от фабриката. Оттам насетне вече е въпрос на лично предпочитание да се настроят според вкуса, в зависимост от стила на каране или от терена, върху който се движи.

Благодарение на ниското си тегло LMX е лесен за използване от всекиго. Начинаещ или експерт, човек може да се справи с всичко, което му се изпречи на пътя.

Има два режима: еко-режим за градска употреба или за начинаещи, както и режим на пълна мощност. Спирачките изглеждат леки, но вършат своята работа благодарение на ниското тегло 42 кг.

LMX е способен на пробег от 2 ч. / 50 км в режим на пълна мощност и 3 ч. / 75 км в еко-режим, зареждането отнема 2 ч. и 30 мин. Очаква се пъртвите доставки да започнат през май.

 

Коментари

Напиши коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
*