Електрически офроуд мотор гази калищаците без страх

Електрическите мотори стават все по-многобройни, подобно на електрическите коли, но далеч не толкова много са предложенията за тези, които искат да гзят калните черни пътища. Ето защо „KALK” е специален. „KALK“ е лек електрически офроуд мотоциклети и компанията, която го е създала – Cake – наскоро обяви, че приема предварителни поръчки за специално издание на електрическия офроуд мотоциклет.

KALK е изцяло електрически офроуд мотоциклет, готов да тръгне там, където свършват асфалтовите пътища. Той има уникален минималистичен стил, пробег от 75-80 километра и максимална скорост от 80 км/ч. KALK тежи само 150 килограма, което е с около 100 килограма по-малко от типичния офроуд мотоциклет.

„С ясна мисия да допринесе за ускоряване на прехода към общество с нулеви емисии, KALK цели да преобърне представите за бъдещето на моторизираните превозни средства на две колелета“, каза Стефан Йтербърн, основател и главен изпълнителен директор на Cake. „Леките, тихи и чисти електрически офроуд мотоциклети ще превърнат в минало ерата на шума, смущението, замърсяването. Това е независимост, екшън и магия – едновременно с отговорност и увжение към хората и планетата“.

 

Коментари

Напиши коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
*