Великденски фермерски пазар обещава всичко за празничната трапеза

Най-важното за празничната трапеза и възможност за лична среща с производителите – това ще предложи и тази година Хранкооп София на своя традиционен Великденски фермерски пазар на 5 април.

Тази година мястото е избрано неслучайно – в големия търговски център “The Mall” на бул. Цариградско шосе, където от 4 месеца работи първият в страната фермерски магазин. Ще има пресни и консервирани зеленчуци, билки и подправки, мед и пчелни продукти, мляко и млечни продукти, хляб и печива, вино, бира, шоколад и още сезонни предложения.

Пазарът ще бъде разположен точно до фермерския магазин на ниво -2, в близост до ескалаторите. Началото е в 11 ч. и ще продължи до 18 ч.

Кооперация “Хранкооп – София” обединява производители и потребители на чиста храна. Организацията провежда 6 ежеседмични фермерски пазара в София (Римската стена, Иван Вазов, Бизнес парк София), Банкя, Хасково и Добрич, участва в множество тематични събития и управлява два магазина – за фермерски продукти и за българска натурална козметика.

Програмата, участниците и техните специални предложения ще се представят и допълват тук.

Коментари

Напиши коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
*