ЧЕЗ дава подарък при регистрация за е-фактура по време на 5kmrun в събота

По инициатива на „ЧЕЗ Електро България“ тази събота – 14 юли – традиционното 5-километрово бягане, организирано от 5kmrun в Южния парк в София, ще бъде под мотото „Run Green“. Събитието ще даде старт на кампанията „Зареждаме Ви с енергия“. 10 ваучера по 100 лева очакват участниците в бягането на 5 км, а всяко дете, пробягало разстоянието от 2 км, ще получи раница, съобщават от дружеството.

Кампанията е част от корпоративната стратегия за социална отговорност, чиито основни приоритети са опазването и грижата за околната среда и енергийната ефективност. Целта на “Run Green” е да популяризира използването на електронната фактура като удобен и сигурен, модерен начин за получаване на месечните сметки, който дава и възможност за личен принос към опазване на природната среда.

По време на събитието от 08,30 ч. до 11,30 ч. всеки ще има възможност да заяви безплатните електронни услуги, които „ЧЕЗ Електро България“ АД предлага на своите клиенти – електронна фактура и SMS-известяване – и ще получи специален еко-подарък.

Броят на участниците в Run Green ще определи броя на дърветата, които „ЧЕЗ Електро България“ ще закупи и с помощта на доброволци – служители на ЧЕЗ и граждани – ще засади през есента на територията на паркове и населени места в Западна България.

Регистрацията за участие в бягането е безплатна и може да се направи на сайта на 5kmrun.

1 коментар

  1. такива като на снимката в парка тичащи няма . това е пропаганда . само в края на пролетта в първите 2 слънчеви недели , когато се е раззеленило всичко има по 1-2 такива в двойка с някой младеж дето ходят по 200 метра – тичат по 50 и после изчезват . мноооого рядко напоследък се появява по някоя и друга лелка 35-40 годишна за по месец-два в началото на лятото и пак изчезва . автор : редовно тичащ в парка от години .

Напиши коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
*