Всички модели на Ford ще имат електрическа версия

Всички модели автомобили на Ford ще се предлагат и в изцяло електрически и електрифицирани версии. Това предвижда обявеният преди дни оздравителен план на компанията. С него фирмата се надява да въведе стратегия за цялостна трансформация, целяща засилването на марката и създаването на устойчив доходоносен бизнес в Европа.

В краткосрочен план Ford ще ускори ключови мерки за финансова стабилност и ще намали структурните разходи. Успоредно с това фундаменталната реорганизация ще включва промени в гамата автомобили на Ford.

Ford обособява три бизнес категории за клиентите си в Европа – лекотоварни, пътнически и вносни автомобили – всяка с ясно очертани цели и специално определени организации. И в трите направления, всеки модел на Ford от изцяло новия Ford Focus нататък ще включва електрифицирана версия. Това включва нови модели и нови версии на съществуващи автомобили. От Fiesta до Transit ще бъде предлагана опция за мек хибрид, пълен хибрид, плъг-ин хибрид или изцяло електрическа версия, осигурявайки една от най-всеобхватните гами електрифицирани опции за европейските клиенти.

Коментари

Напиши коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
*