Над 1000 са арестувани в Лондон заради протести за климата

Броят на арестуваните по време на осемте дни протести на еко-активисти в Лондон надхвърли 1000 в понеделник, съобщи полицията. Мостът Ватерло – един от обектите, блокирани от протестиращите – вече е отворен за движение.

Климатичната група “Въстание против изчезването“ провежда своите протести на възлови места в централен Лондон като Оксфорд цирк и площада на парламента. Кампанията залага на гражданско неподчинение без насилие с цел да се спре това, което активистите наричат “глобална климатична криза”.

Полицията съобщи, че са арестувани 1065 човка във връзка с протестите. От тях 53 са обвинени за престъпления, сред които блокране на магистрала.

Полицията призова активистите да се преместят при Мраморната арка, където е позволено протестите да продължат.

Шведската тийнейджърка и екологична активистка Грета Тунберг се обърна към тълпата при Мраморната арка в неделя, като ги призова да не се отказват от кампанията си за спасяване на планетата.

2 коментара

 1. По време на тестове на CAnterbury единствените тежко увредени аномалии са над къщи с фотосоларни панели..
  Обемно уврежданите зони над къщите са ясно видими..

  малки аномалии се виждат отлично над фотосоларни лампички в градини набодени в Земята. В къщи до тях проникват видими масови убиици.Възможни са обсебвания на хора при активиране на убииците

  В Chatham силно вредни аномалии правят големи led екрани прожектиращи реклами..Обемно уврежданите зони там са видими даже и от космоса.Аномалии има в магазини и заводи с включено радио – bad dead radio teror .
  Съвет да се демонтират всички Рекламни прожекционни екрани от градове и села вкл в ЕВРОПА САЩ КИТАЙ И ЯПОНИЯ.

 2. ПРовеждам тестови проучвания за климата от много години.Сега ги водя около Лондон. Ето какво подава Лондон за протестиращи които се събличат голи..
  целта е да се покаже на провеждащи проучвания от СЛънчевата система кои са тн „опасни недопустими вредители на Земята ни“. Оказва се ,че ги разпознават перфектно голи като това са“ Важни родени като домашни хора с цел лечение на Земята и Вселената несъзнателно..“
  НА снимки се засичат и следящи протестите от бази край Сатурн..

Напиши коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
*