eMAG приема стари електроуреди за рециклиране и дава ваучер за пазаруване до 50 лв.

До края на септември столичани могат да върнат старите си електроуреди в шоурума на eMAG в столичния „Сердика център”, ниво 0, и да получат ваучери за закупуване на нови на стойност до 50 лв. Кампанията е част от усилията на фирмата за подпомагане опазването на околната среда. Събраните уреди ще бъдат предавани на специализирана организация за оползотворяване на електронно и електрическо оборудване.

eMAG за първи път провежда подобна инициатива в България и с нея не само помага на потребителите да рециклират правилно старите си електроуреди, но и дава ваучери, които се приспадат от покупната цена на нови продукти. Няма изискване уредите да са били закупени от eMAG и могат да се връщат стари продукти от повече от една категории – телевизори (срещу ваучер на стойност 50 лв.), лаптопи (ваучер за 50 лв.), настолни компютри (ваучер за 50 лв.), монитори (ваучер за 30 лв.), малки домакински електроуреди (ваучер за 30 лв.), таблети (ваучер за 15 лв.) или електроуреди от категорията „Лична грижа“ (ваучер за 10 лв.). Пълен списък с продуктите, включени в кампанията, може да се види тук.

След като върнат старите си електроуреди в шоурума на eMAG в София, участниците могат да използват своите ваучери веднага или да ги получат на електронния си адрес. Ваучерите са с период на валидност 15 календарни дни, считано от деня на получаването им, като ще се изпращат на електронните адреси веднъж в седмицата (всеки понеделник) за всички натрупани връщания за предходните 6 дни.

Ваучерите може да се използват само за покупка на продукти, предлагани от eMAG, и ще важат за покупка на уред от същата категория и вид, като уреда, който е бил върнат. Те могат да се комбинират с други отстъпки и промоции на онлайн търговеца.

Коментари

Напиши коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
*