Уеб-платформа ще обединява еко-защитниците у нас

Онлайн платформа grajdani.eu ще подпомага съвместната работа на активисти и формални и неформални граждански организации, свързани с опазването на околната среда, стана ясно от съобщение в информационната мрежа Блулинк. Вчера информационната мрежа съобщи за най-новата среща, проведена от разработчиците на платформата.

Първата версия на сайта за общностна работа ще е активна от понеделник, 5 юли. Тя ще дава възможност за включване на заинтересованите граждани и групи като те ще определят по кои теми работят, от какво се интересуват, с какъв ресурс за помощ и общностна работа разполагат.

Регистрираните потребители ще могат да добавят предстоящите събития или да информират за дейността си. Онлайн карта ще улеснява търсенето на сподвижници.

Желаещите да предложат нещо, да сигнализират за неработеща функция или да се включат в работатат по платформата ще може да го направят чрез формата за контакти „Участвай в разработката на сайта”.

След изчистване на платформата grajdani.eu на нея ще бъде пусната и многофункционална система за съвместна работа, вътрешна комуникация и бази данни с различна информация.

Коментари

Напиши коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
*